Het aller Grootste Après-Ski Feest van de Bollenstreek! Het Hillegoms Après-Ski Feest 2022 in Sportcomplex de Vosse op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober met dit jaar; Zanger Kafke, Cooldown Cafe, Special Krew, Xzilver & Djeff, Lawineboys, De Alpenzusjes en Bonte Carlo.

LINE UP - VRIJDAG 28 OKTOBER 2022

LINE UP - ZATERDAG 29 OKTOBER 2022

ENTREE TICKETS

Zaterdag 29 oktober 20:00 - 01:00

ZATERDAG
TICKET

Entree Ticket voor het Hillegoms Après-Ski Feest op zaterdag 29 oktober

Per ticket €32,50
excl. €2,50 servicekosten

Minimum Leeftijd: 18 jaar

ENTREE TICKETS ZIJN OOK TE KOOP BIJ VIVANT FRANK EVERS

UPGRADE JE TICKET

ALL-INCLUSIVE VOUCHER ZATERDAG

Upgrade je entree ticket naar All-Inclusive Bier, Fris & Wijn bij de podiumbar

Per voucher €55,00

Minimum Leeftijd: 18 jaar

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ticketvragen

De kaartverkoop voor het Hillegoms Après-Ski Feest 2022 is gestart! Koop nu je tickets voor Vrijdag en Zaterdag avond! Dit kan online via de ticketshop, maar ook bij Vivant Frank Evers in Hillegom.

KOOP HIER JE TICKETS

LET OP
De minimumleeftijd voor het Hillegoms Après-Ski Feest is 18 jaar

2 AVONDEN

Vorig jaar moesten we ontzettend veel mensen teleurstellen dat ze geen ticket konden kopen voor het Hillegoms Après-Ski Feest. Bij de 2021 editie mochten we maar een beperkt aantal bezoekers binnen hebben. Daar gaat dit jaar iets in veranderen! Want wat is er leuker dan één avond feest? Juist! Twee avonden feest! het Hillegoms Après-Ski Feest gaat uitbreiden!

Beide avonden start het feest om 20:00 uur en duurt tot 01:00 uur.

ONLINE MUNTEN

Het is dit jaar ook weer mogelijk om online alvast je munten aan te schaffen. Deze vooraf gekochte munten kun je eenvoudig afhalen tijdens het Hillegoms Après-Ski Feest. Dit jaar is er een speciale muntenbalie waar bezoekers enkel vooraf gekochte munten kunnen afhalen zijn het hele evenement.

Munten zijn 2 avonden geldig, je kunt de online gekochte munten zowel vrijdag als zaterdag afhalen.

CORONA MAATREGELEN

Op dit moment verwachten we geen Coronamaatregelen voor 28 & 29 oktober. Mocht de situatie wijzigen dan zullen we alle tickethouders in de week voorafgaand aan het evenement op de hoogte brengen van eventuele maatregelen.

NIEUWE DATUM

Als het Hillegoms Après-Ski Feest uiteindelijk toch geen doorgang kan vinden door de dan geldende Coronamaatregelen, wordt het Hillegoms Après-Ski Feest verplaatst naar een nieuwe datum! We gaan er op dit moment vanuit dat we op 28 & 29 oktober een geweldig feest neer kunnen zetten. Mocht het Hillegoms Après-Ski Feest verplaatst worden brengen we alle tickethouders daar zo snel mogelijk van op de hoogte

ALL-INCLUSIVE

Je kunt boven op je entree ticket een upgrade kopen voor All-Inclusive! Je krijgt hiermee toegang tot de speciale podiumbar, waar je kunt genieten van onbeperkt Bier, Fris & Wijn*

Je kunt deze upgrade boven op een Vrijdag, Zaterdag of Passe-partout ticket gebruiken, je kunt kiezen uit All-Inclusive Vrijdag en All-Inclusive Zaterdag. Mocht je 2 avonden All-Inclusive willen, dan dien je voor zowel vrijdag als zaterdag de upgrade aan te schaffen.

*Je kan uiteraard ook in de zaal staan, je drankje mag dan alleen niet meegenomen worden. 

LOCATIE

LOCATIE

Het Hillegoms Après-Ski Feest zal plaatsvinden in Sportcomplex de Vosse. We transformeren de sporthal tot de grootste Après-Ski bar van de Bollenstreek

FACILITEITEN

Op het Hillegoms Aprè-Ski Feest hebben we alle faciliteiten voor een fantastische avond! Er zijn voldoende toiletten, een bewaakte garderobe tegen een kleine vergoeding, een bar voor de lekkerste drankjes. Dit jaar kun ook een overheerlijke warme snack halen bij de foodstand.

TOEGANKELIJKHEID

We adviseren je om lopend of met de fiets naar het Hillegoms Après-Ski Feest te komen. Mocht je toch met de auto komen, koop dan vooraf een Parkeer-Ticket in de ticketshop! Dan weet je zeker dat je dichtbij kan parkeren, zonder parkeerticket kun je niet parkeren op het parkeerterrein van Sportcomplex de Vosse

ADRES

Vosselaan 152, 2181 CD Hillegom

FACTS

2e

JAAR

136

DOZEN FLÜGEL

15

UUR FEEST

MCDJ Events – Postadres: Satellietbaan 22C, 2181MG Hillegom – KVK: 83113851 – BTW: NL862733340B01

© MCDJ Events – 2021 t/m 2022 | Privacy Statement & Ticketvoorwaarden